DEL

Hjortsvang Forsamlingshus/Samvirket Hjortsvang

Samvirket Hjortsvang er en selvejende institution, som er opstået ved en sammenlægning af  Hjortsvang Borgerforening og Hjortsvang Forsamlingshus. Samvirket Hjortsvang ejer Hjortsvang Forsamlingshus, og har ellers til formål at skabe bedre rammer for fællesskabet i Hjortsvang og omegn.
Forsamlingshuset er en central del af det aktive landsbysamfund med mange forskellige arrangementer. Bl.a kan det nævnes at der er en 29 år gammel tradition for, at byens borgere mødes en gang om måneden til fællesspisning.
Forsamlingshuset er løbende blevet forbedret med modernisering af køkken- den store sal med lydpaneler og nye lamper- nyt og mere effektivt oliefyr, og ikke mindst etablering af nye og moderne handicapvenlige toiletter i 2012. Der har i alle tilfælde været tale om stor frivillig arbejdskraft fra lokale borgere.
Samvirket Hjortsvang arbejder i øjeblikket på at skabe økonomi til en energirenovering og nyt tag på forsamlingshuset.

Jelling Sparekasses Fond har givet et tilskud til tagprojektet, ligesom der tidligere er givet støtte til opførelse af de nye toiletter.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond