DEL

Lindved Hallen

I forbindelse med renoveringen af Lindved Skole bliver den nuværende gymnastiksal ikke genopført. Dette bevirker at ca. 450 børn og unge mister muligheden for at dyrke gymnastik.
Den Selvejende Institution Lindved Hallen opfører derfor for egen regning en multihal på 18x32 meter, med springgrave i den ene ende, således at der skabes faciliteter der både afhjælper behovet for eksisterende gymnaster, og til springgymnaster som mangler denne facilitet. Med de kommende springgrave opfyldes et stort behov i kommunen, da det er den eneste hal i den vestlige del af Hedensted Kommune, der har faciliteten, og det vil ligeledes være et aktiv for springgymnaster fra de omkringliggende byer, Tørring, Ølholm, Rask Mølle, Uldum, Øster Snede m.v.

Jelling Sparekasses Fond har givet en økonomisk håndsrækning til gennemførelse af projektet.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond