DEL

Vejle IF

Vejle IF er en over 100 år gammel klub, som i dag har 3 afdelinger: Motion primært løb; atletik og triatlon.
Vejle IF arrangerer mange løb hvert år, og man har et ønske om at være uafhængig af eksterne samarbejdspartnere, samt skære i udgifterne til tidtagning for løb.
Mange ungdomsløb bliver ikke gennemført pga. den udgift som medfølger ved at bruge eksterne samarbejdspartnere til at registrere tid.

Ved at anskaffe sit eget anlæg kan man gennemføre børne- og ungdomsevents med samme seriøsitet som voksenløb med tider og efterfølgende diplomer. Et tidtagningsanlæg vil kunne motivere til at deltage i motion og man vil kunne se udvikling i ens tider.
Planen med anlægget er, at det vil kunne lånes ud til andre foreninger, skoler mv. som alle har med unge mennesker at gøre.

Jelling Sparekasses Fond har givet Vejle IF en økonomisk håndsrækning, så det bliver muligt at anskaffe sig tidtagningsanlægget. 

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond