DEL

Velje Frimærkeklub

Vejle Frimærkeklub er provinsens største frimærkeklub med et medlemstal på ca. 230. De ugentlige møder har gns. 80 aktive deltagere.
Med dette udgangspunkt har Vejle Frimærkeklub med god opbakning af Vejle Kommune, Danmarks Filatelist Forbund og PostNord fået opgaven at arrangere både den nordiske frimærkeudstilling NORDIA 2017, og have værtsskabet for den 4. Internationale Polar Philatelic Exhibition. Det betyder, at det meste af verden bliver repræsenteret i Vejle i dagene 27.-29. oktober 2017. Udstillingen bliver dermed den største filatelistiske begivenhed i Jylland nogensinde.
Nordia 2017, der har opnået FEPA Rekognition, som betyder, at udstillingen også promoveres kraftigt i de øvrige Europæiske lande, omfatter udover en stor udstilling også foredrag, og det nordiske mesterskab i filateli. PostNord udgiver tre frankeringsmærker/udstillingsmærker med Vejle-motiver. Der bydes på flere specialudstillinger, bl.a. en større udstilling omkring Dansk Vest Indien, hvor det i år er 100 år siden øerne blev overdraget til Amerika. I forbindelse med Polar udstillingen præsenteres en udstilling om Sirius-patruljen, og andre relaterede ting hertil. FN-museet i Frøslev deltager med et feltpostkontor og en specialudstilling om Den Danske Brigade i Tyskland, der har 70 års jubilæum i 2017.
For at promovere interessen for frimærker er der gratis entre alle 3 dage, og der ventes op mod 6000 besøgende.

Jelling Sparekasses Fond har betalt for anskaffelse af en kopimaskine til brug ved udstillingen, og senere brug i Frimærkeklubben.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond