DEL

Voltigeklubben Tommysminde

VKT/Voltigeklubben Tommysminde er Danmarks største klub med ca. 85 aktive udøvere, og med et erfarent og engageret trænerteam.
Klubben blev etableret 13. juni 2002, af en kreds af folk med stor erfaring inden for voltigeringssporten- gymnastik på heste.
Der arbejdes til stadighed på at udbrede voltigeringssporten, samt hele tiden på at give udøverne de bedst tænkelige forhold og udstyr.
Hos VKT er alle børn og unge velkommen, og det uanset alder, fysisk tilstand og baggrund. Med udgangspunkt i det enkelte barn arbejdes der målrettet på ikke blot at øge den fysiske og mentale tilstand hos de unge mennesker, men også de sociale kompetencer, da voltigering i høj grad er en holdsport, hvor samarbejde og trivsel er i fokus.
VKT har ambitioner om at nå ud til børn og unge der deltager fordi de synes det er hyggeligt, sjovt og lærerigt, men også ambitioner om at have deltagere der kan måle sig med de bedste og dermed medvirke til at inspirere og motivere. VKT har, og har altid haft udøvere der hører til blandt de bedste, såvel i Danmark som på verdensplan.

Jelling Sparekasses Fond har tidligere støttet Voltigeklubben Tommysminde, og i denne omgang har Fonden givet økonomisk støtte til indkøb af sikkerheds- og træningsudstyr til børn og unge.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond