DEL

Byhistorisk Selskab for Vejle

Byhistorisk Selskab er bl.a aktiv med hensyn til bogudgivelser.
I 2015 blev bogen om Vejle Fjord udgivet, og i 2017 fulgte så bogen om Vejle Ådal. Jelling Sparekasses Fond har støttet begge udgivelserne, og nu støtter vi også den tredje i rækken. 
Den tredje i rækken forventes at udkomme forår 2020, og beskriver Grejsdalen fra Fårup Sø til Vejle med en afstikker til Jelling samt flere spændende lokaliteter i og ved dalen. Bogen skal både handle om natur, kultur og udvikling i såvel fortid som nutid.
Bogen forfattes af en gruppe lokale skribenter, og redigeres af historiker Poul Porskær Poulsen. Billedsiden sikres gennem historiske fotos og tegninger samt en række nye fotos. Forfattergruppen har samarbejdet med Grejsdalens Lokalhistoriske Forening og Arkiv og Vejle Stadsarkiv med hensyn til kildesøgning og historiske fotografier.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond