DEL

Jelling Sportsrideklub

Jelling Sportsrideklub er en lille klub centralt placeret i Jelling.
I klubben lægges der stor vægt på det sociale engagement, hvor de lidt større og mere øvede ryttere hjælper, og tager sig af nye og letøvede ryttere, så alle klubbens ca. 60 medlemmer forbliver en sammentømret flok.
Der er blevet en større flok af dygtige og engagerede juniorpiger, og gennem et juniorudvalg laver gruppen mange aktiviteter i klubben så som ridelejre, og aktivitetsdage i skolernes ferier, hvor der kommer mange nye drenge og piger, som dermed får en introduktion til ridesporten.
De dygtige og øvede ryttere vil selvfølgelig gerne ud til omkringliggende klubber for at vise hvad de kan, og også for at få nye input til klubben, ligesom der også kommer et ønske om at deltage i nogle ridestævner.
Transport af hestene har altid været et problem, da man ikke har en hestetrailer, men her har Jelling Sparekasses Fond givet et økonomisk indspark, så der fremadrettet er en hestetrailer til rådighed for klubben.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond