DEL

Floorball i Bredsten IF

Floorballafdelingen i Bredsten kører på sin anden sæson, og der er et støt stigende antal udøvere, så der er på 2 år etableret to store hold i voksenafdelingen: et damehold og et herrehold.
Der var for 2 år siden et ønske fra flere om at få en sjov og anderledes form for motion, så grundlaget for at starte floorballafdelingen er glæden ved at bevæge sig, et godt grin og så gerne lidt sved på panden – konkurrencen kommer i anden række.
Der er i naturlig forlængelse af succesen i afdelingen kommet et ønske om at tilbyde sporten til børne/ungdomshold, og samtidig et ønske om at få en floorball bane.
Jelling Sparekasses Fond har sammen med en anden fond og en egenfinansiering fra floorballafdelingen gjort det muligt at anskaffe en rigtig floorball bane med mål og bander.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond