DEL

Nørup Sognegård

Nørup Sognegård er en selvejende institution drevet af lokale kræfter, der overtog sognegården fra Vejle Kommune i 2018 med det formål at skabe et lokalt kultursamlingssted.
Den daglige ledelse af Nørup Sognegård består af lokale ildsjæle, som bakkes op af et team af frivillige, der både renoverer, maler, vedligeholder og servicerer lokalerne.
Visionen er at skabe et lokalt samlingssted, hvor børn og unge kan udfolde deres kreativitet. Der gives således muligheder for at dyrke musikinteressen, og en teaterforening er allerede tilknyttet stedet. Sognegården skal også være med til at styrke fællesskabet med arrangementer som fællesspisning, høstfest, fastelavnsfest, lokale debataftener, sang- og musikaftener, teaterforestillinger og kunstudstillinger.
Det er visionen at sognegård, idrætshal, bypark og skole skal opfattes som et samlet landsbyprojekt. Der er allerede etableret et nært samarbejde med Nørup Idrætshal, og en samarbejdsaftale sørger for, at man undgår indbyrdes konkurrence, men i stedt fremmer synergien.
Nørup Sognegård har en grundlæggende sund økonomi, og en kultur, der er præget af lysten til at være selvhjulpne, men her og nu står man overfor en stor og dyr renovering af køkken og toiletter, her har Jelling Sparekasses Fond givet en økonomisk håndsrækning.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Gormstorv 1
7300 Jelling
Telefon 75 87 14 22
jelling@djs.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond