DEL

Bindeballe Stations Venner

Bindeballe Stations Venner er en forening der arbejder for at udvikle, vedligeholde og udvide turistaktiviteterne i og omkring Bindeballe stationsområde og Bindeballe Købmandsgård. Området har hvert år besøg  af over  100.000 turister.
Foreningen arbejder p.t. med at renovere og omdanne en Triangel motorvogn fra 1929 til togcafe på Bindeballe station. Formålet med renoveringen er at sikre togvognens bevarelse og udvikling af det originale stationsmiljø, men vognen skal også i week-ender og turisthøjsæsonen fungere som salgsvogn af kaffe, te, øl og sodavand som et supplement til Bindeballe Købmandsgård.
Projektet er det første af en række projekter, der skal udvikle det originale stationsmiljø med stationsbygning, pakhus, kulhus og togvogne, der har kørt på Vejle-Vandel-Grindsted-banen.
Projektet er lokalt funderet, og det er frivillig arbejdskraft fra foreningens 145 medlemmer, der står for gennemførelse af projektet
Jelling Sparekasses Fond har bevilget penge så gennemførelse af renoveringen er økonomisk på plads.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Havnepladsen 2
7100 Vejle
Telefon 75 72 51 11
jellingsparekassesfond@vestjyskbank.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond