DEL

DGI landsstævne 2025 i Vejle

DGI landsstævne er Danmarks største idrætsbegivenhed. Det afholdes hvert fjerde år, i 2025 er Vejle værtsby for landsstævnet.

Jelling Sparekasses Fond støtter et projekt, der bringer skoleelever, lærlinge, unge fra erhvervsskolen og frivillige fra lokalsamfund i Vejle kommune sammen, hvor de i fællesskab udvikler og producerer 25 kunstige træer.

Der skabes en kreativ design proces på nogle af kommunens folkeskoler, og der afsluttes med et samskabelsesforløb i Spinderihallerne. Herefter inddrages lærlinge og unge fra erhvervsskolen til at konstruere træerne, og efterfølgende inviteres 25 lokalsamfund, institutioner mfl. I Vejle Kommune til at deltage i udsmykningen af træerne, og dermed adoptere et træ som placeres på landsstævne-ramblaen op til og under landsstævnet i juli 2025.

Træerne produceres så tidligt at de kan nå at pynte i Vejle op til landsstævnet, og der er også indtænkt et efterliv til træerne.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Havnepladsen 2
7100 Vejle
Telefon 75 72 51 11
jellingsparekassesfond@vestjyskbank.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond