DEL

Byggeri ved Gormshallen

Jelling Sparekasses Fond har modtaget en ansøgning, hvor JFS Gymnastik, JFS Fitness, JFS Fælles og Gormshallen i samarbejde står bag ansøgningen.
JFS Gymnastik har i mange år haft et ønske om en tilbygning ved Gormshallen med moderne og udfordrende springfaciliteter bygget i en åben og tidssvarende stil.
Springgymnaster i JFS har altid skullet bevæge sig rundt på forskellige lokationer i nærområdet, og i nogle tilfælde længere væk i lejede faciliteter for at udøve den form for gymnastik. Det har derfor næsten været umuligt at fastholde dygtige unge springgymnaster, da udøverne oplever bedre faciliteter i andre klubber, og ikke mindst på et efterskoleophold.
Der er nu blevet udarbejdet et økonomisk realistisk, flot og samtidig ambitiøst byggeprojekt hvor hal 2, og de nye springfaciliteter bliver en integreret del af hinanden, og det til gavn for alle. Det åbner også op for nogle muligheder med mange kvadratmeter sammenhængende gulv til større arrangementer i Gormshallen.
Vi har i Jelling Sparekasses Fond et stort ønske om at byggeprojektet kan lykkes, og har støttet med et beløb, som forhåbentligt kan være medvirkende til at lukke døren op til andre fonde.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Havnepladsen 2
7100 Vejle
Telefon 75 72 51 11
jellingsparekassesfond@vestjyskbank.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond