DEL

Ødsted Tennisklub

Ødsted Tennisklub har eksisteret i 42 år. Det er medlemsmæssigt en forholdsvis stor klub, hvor det er lykkedes at etablere både tennisbaner og to padelbaner, og det skyldes ikke mindst en stor frivillig indsats af foreningens medlemmer. For to år siden begyndte man i klubben at spille pickleball, men dog kun indendørs, når der var ledige badmintonbaner. Der er p.t. cirka 75 aktive pickleball spillere i klubben, så nu vil klubben, som en af de første klubber i Jylland, etablere en udendørs pickleball bane. Pickleball er et hurtigt ketchespil, der trækker på elementer fra både badminton, tennis og bordtennis. Spillet blev opfundet i USA i 60`erne, og væksten i antallet af spillere går stærkt. I 2019 var det den hurtigst voksende sport i USA, og i dag er der op imod 10 millioner spillere i USA.


Jelling Sparekasses Fond støtter baneetableringen økonomisk.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Havnepladsen 2
7100 Vejle
Telefon 75 72 51 11
jellingsparekassesfond@vestjyskbank.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond