DEL

Trailpark Vejle

Trailpark Vejle er en ny forening med ca. 200 medlemmer, mange medlemmer er fra Vejle, men der er også en del medlemmer fra hele Danmark.
Foreningens mål er at lave Danmarks bedste Mountain bike spor omkring Vejle, startende i Grejsdalen ved Frederikshøjvej.
Der er mange dedikerede sporopbyggere i foreningen, som bl.a har hentet inspiration om opbygning af destinationer efter metoder brugt i New Zealand og Canada, der sætter standarden i Verden for mountainbikespor.
Målet med opbygningen af sporene er, at de starter samme sted ligesom et skiresort. Det giver mulighed for at lave et socialt samlingspunkt med bålområde, cykelvask, pumptrack bane og en hytte, hvor der efter cykelturen er mulighed for at udveksle erfaring. Der skal laves både nemme og svære spor i terrænet, så der fortsat er udfordringer til både nybegyndere og øvede ryttere.

Jelling Sparekasses Fond har givet foreningen økonomi, så man kan komme i gang med opbygning af det første spor.

JELLING SPAREKASSES FOND
Jelling Sparekasses Fond blev stiftet den 10. januar 2007 af Jelling Sparekasse i forbindelse med sammenlægningen med Den Jyske Sparekasse.
Vi bygger på de samme værdier som Jelling Sparekasse, Ansvarlighed, frivillighed og nytænkning.
FORMÅL
Fondens formål er at yde støtte til almennyttige eller velgørende formål inden for den tidligere Jelling Sparekasses virkeområde:
JELLING VEJLE THYREGOD HORSENS HEDENSTED EGTVED og disse byers opland.

Fonden uddeler ikke legater.
FØLG OS PÅ FACEBOOK
JELLING SPAREKASSES FOND
Havnepladsen 2
7100 Vejle
Telefon 75 72 51 11
jellingsparekassesfond@vestjyskbank.dk

© 2013 Jelling Sparekasses Fond